78211

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


havlík --- 15. 6. 2004
Re: Cukernatění medu

Řepku nemám, takže na tu to nesvádějme.Prostě jarní květový med v mém případě vytáčený cca 30.5. byl za 3 dny tvrdý jako šutr a s cestičkami úplně bílých krystalů.Med vytáčený
6.6. je teď v konzistenci cca želé, a tvrdý bude cca za týden.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6267


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Vlado --- 15. 6. 2004
Re: Cukernatění medu

Děkuji za Váš příspěvek. Určitě není letošní rychlá krystalizace normální. Když jsem točil myslel jsem , že mám hodně čistý akátový med lehce ochucený lípou,která již u nás kvete.Nevím kam lítaly a co přinesly. Asi to byla řepka jarní.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6268


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu